Bărbatul din Ștefănești, care a evadat din arestul la domiciliu, a fost încarcerat

0
135

Update! Mandat pus în executare de polițiști. Pe 21 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale Argeș, au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Pitești, ca urmare a sesizării Biroului Supravegheri Judiciare, privind încălcarea obligațiilor impuse prin măsura arestului la domiciliu, de către un tânăr de 22 de ani, din Ștefănești, în data de 12 septembrie. Tânărul a fost încarcerat.

Știre inițială. Pe 12 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului Investigații Criminale au efectuat verificarea persoanelor aflate sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, ocazie cu care au constatat faptul că, un bărbat de 22 de ani, din Ștefănești, părăsise imobilul în care executa această măsură.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, fiind dispusă măsura urmăririi acestuia la nivel național. În urma verificărilor efectuate, bărbatul a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, pe raza localității Merișani și predat polițiștilor Biroului Supravegheri Judiciare, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi sesizată instanța de judecată, pentru înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here