Bărbatul din Argeș care tortura şi omora sadic un pui de căprioară a fost lăsat în libertate! Câinii de vânătoare au fost confiscați

0
383

Bărbatul din Argeș care tortura şi omora sadic un pui de căprioară a fost lăsat în libertate! În urmă cu câteva zile, imagini de o cruzime înfiorătoare, în care un braconier tortura şi omora un pui de căprioară sucindu-i gâtul şi lăsând câinii să muşte din el în timp ce se zbătea, au oripilat întreaga opinie publică. Bărbatul a fost a fost ridicat de acasă în urmă două zile. Este vorba despre Cătălin Bucșu, de 30 de ani din Bârla, care a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă pentru infracţiunea de braconaj.

În urma perchezițiilor desfășurate acasă la bărbat, polițiștii au găsit doi din cei trei câini din rasa ogar, care apar în filmare. Cel de-al treilea câine se pare că a murit.

Citiți și VIDEO. Pui de căprioară torturat şi ucis cu bestialitate la Bârla. Poliţia caută făptaşul! ATENŢIE: Imagini cu un puternic impact emoțional!

Bărbatul a fost prezentat Parchetului Costeşti cu propunerea de a fi dispuse măsuri preventive, iar procurorul a dispus plasarea acestuia sub control judiciar 60 de zile. La expirarea ordonanţei, acesta a părăsit arestul. Limitele de pedeapsă sunt prea mici (6 luni – 3 ani) pentru ca acesta să fie reținut în continuare. În plus, bărbatul nu are antecedente.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cercetările continuă. ”A fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de braconaj. Bărbatul se află sub control judiciar 60 de zile, iar câinii au fost confiscați. Cercetările continuă”, declară Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here