Update! Bărbatul din Argeș, bolnav de meningită, este angajat al Apă Canal. Directorul societății, Mihail Marinescu, a confirmat că bărbatul din Costești în vârstă de 40 de ani, diagnosticat cu meningită virală, este angajat al Apă Canal 2000 SA Pitești. Potrivit acestuia, bărbatul mai are și alte probleme de sănătate. ”Am făcut demersuri către medicul de medicina muncii. Noi nu avem nicio problemă la acest aspect și noi, ca societate, nu trebuie să luăm nicio măsură suplimentară referitor la aceste lucruri”, precizează Marinescu.

Caz de meningită în Argeș! Este vorba de un bărbat de 40 de ani din Costești, care a fost diagnosticat cu meningită virală. Bărbatul a fost internat pe 20 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Pe 24 aprilie, acesta a fost mutat pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Bălcescu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului, Andreea Vasile, bărbatul nu este într-o stare gravă.

Săptămâna trecută o altă persoană a fost diagnosticată cu meningită virală. Pe 21 aprilie, femeia a fost internată și diagnosticată, iar trei zile mai târziu, aceasta a fost externată la cerere, deși medicii i-au recomandat să rămână sub supraveghere.

Comments

comments