Bărbatul care a agresat și hărțuit o tânără în Pitești s-a predat la poliție

Bărbatul căutat de oamenii legii pentru incidentul scandalos din stația de pe Bulevardul Petrochimiștilor s-a prezentat la o secție de poliție!

“A fost posibil acest rezultat rapid după campania exemplară de mobilizare a piteștenilor, cetățenilor și jurnaliștilor, având ca scop identificarea sa. Vă mulțumesc, tuturor! Respect pentru Pitești!” – a anunțat primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

APEL INIȚIAL, 1 martie 2024, ora 10:30:

Recunoașteți personajele?

Piteșteni, haideți să sprijinim reprezentanții Poliției și să demonstrăm că nu tolerăm – în comunitatea noastră – indivizii agresivi, mojici și care ne pun în pericol siguranța familiilor!

O domnișoară a fost hărțuită și agresată, într-o stație de pe Bulevardul Petrochimiștilor, dar și ulterior, după ce a urcat în autobuz. Au pipăit tânăra, după care – când i-a amenințat cu Poliția – au îmbrâncit-o din autobuz!!

Sistemul de supraveghere video din Pitești a suprins imagini care pot ajuta autoritățile să îi identifice pe agresori!

Poliția face apel la noi toți, iar eu fac apel la dumneavoastră!

Suntem o comunitate puternică, solidară și mândră! E timpul să reacționăm și să o demonstrăm!

Iată datele furnizate de IPJ Argeș, precum și imaginele aferente:

IPJ ARGEȘ: CUNOAȘTEȚI BĂIEȚII DIN IMAGINI?

Apel public într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe, în care este necesar sprijinul cetățenilor pentru stabilirea identității celor implicați.

Polițiștii de investigații criminale piteșteni desfășoară verificări pentru identificarea unui tânăr (ce poartă haine deschise la culoare) care, în ziua de duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 14:00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei stații pentru mijloace de transport în comun de pe Bd. Petrochimiștilor din municipiul Pitești.

Ulterior, cel în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alți patru tineri care îl însoțeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliție.

Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalți tineri care apar în imagini să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009.

Împreună, putem ajuta autoritățile! #SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.