Bărbat din Ștefănești, reținut după ce și-a agresat și amenințat concubina și fiul

0
171

Bărbat din Ștefănești, reținut după ce și-a agresat și amenințat concubina și fiul. Joi, 1 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 54 de ani, din Ștefănești, și-ar fi agresat membrii familiei. Din cercetări s-a stabilit că cel în cauză ar fi agresat pe concubina sa, de 53 de ani, și pe fiul acestora, de 19 ani, după care i-ar fi amenințat.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 2 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Un alt caz de amenințare în familie s-a petrecut și pe 28 iulie, în comuna argeșeană Merișani, satul Malu Vânăt. Un bărbat de 51 de ani și-a amenințat soția. Bărbatul nu a fost intimidat nici de sosirea echipajului de poliție, acesta amenințând în continuare. Argeșeanul a fost reținut, iar următoarea zi acesta a fost pus sub control judiciar cu interdicția de a se apropia de victimă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here