Politistii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere și au reținut un bărbat de 37 de ani, din Câmpulung. În urma probatoriului administrat, a fost extinsă urmărirea penală și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție, întrucât din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 30 ianuarie, în jurul orei 22:00, bărbatul ar fi stropit cu un material combustibil ușa și covorul de la ușa locuinței fostei concubine și le-ar fi aprins, în condițiile în care acesta avea emis de către instanța de judecată un ordin de protecție.

Scuza bărbatului a fost una cel puțin stupidă: ar fi auzit o voce de bărbat din apartamentul fostei concubine, deși el nu avea ce să caute în apropierea locuinței acesteia, încălcând ordinul de protecție.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comments

comments