Bărbat atacat de urs la Muşăteşti. A ajuns la spital în stare gravă, cu multiple răni

656 views

Duminică după amiază, un bărbat din Muşăteşti a fost atacat de urs şi s-a ales cu răni extrem de grave care i-au pus viaţa în pericol. Omul a fost transportat iniţial la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, însă, din cauza problemelor medicale care au necesitat îngrijire specializată, a fost apoi transferat la Spitalul Judeţean din Piteşti

Bărbatul se afla la o partidă de vânătoare, când a fost atacat de animalul sălbatic. Ecgipajele medicale ajuse la faţa locului au constatat că victima are mai multe plăgi la cap, mâini şi membrele inferioare.

Nu este pentru prima dată urşii atacă la Mălureni, dimpotrivă, a pentru localnici este o chestiune obişnuită, de zi cu zi. Anul trecut, un alt bărbat, aflat, de asemenea, la vânătoare, a fost atacat de urs şi a murit din cauza hemoragiei. De asemenea, sătenii s-au confruntat cu numeroase atacuri ale urşilor chiar în gospodării.

„€Suntem disperaţi, am ajuns să nu mai dormim, să stăm tot timpul cu teama-n sân. Noi muncim pentru oile astea, dar degeaba ne zbatem să le creştem doi ani şi când aştepţi un miel de la o oaie vine ursul şi ţi-o omoară. Pentru oi şi pentru câini de pază la stână s-au făcut legi în ţara asta, dar pentru urşi nu e nicio lege, doar aia care-i protejează. Dar pe noi, pe copiii noştri, cine ne protejează? Că dacă omor ursul care-mi face prăpăd în bătătură sau îmi pune în pericol familie, risc să ajung la puşcărie” sunt supăraţi localnicii.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI