Balta Fitofagu din satul Bârlogu oferă condiţii pentru pescuitul sportiv, dar şi pentru petrecerea timpului liber

5,810 views

Balta Fitofagu este situată în satul Bârlogu din comuna Negraşi. În toamna anului 2010, Balta Fitofagu a fost reamenajată şi modernizată pentru turism şi pescuitul sportiv.

A fost construit un minidig, nivelare, decolmatarea malurilor, construirea unui minibar cu terasă şi foişoare, loc amenajat pentru grătar, pregătirea zonei pentru căbănuţe cu cazare pentru a oferi condiţii deosebite pentru pescari.

Balta de pescuit Fitofagu are o suprafaţă de peste 30 ha de luciu de apă şi este populată cu o mare varietate de peşti. Se poate pescui atât pe timpul zilei, cât şi noaptea, cu maxim 4 scule (lansete şi undite), iar cantitatea de peşte care se poate reţine este de 5 kg crap şi cteno, după care se poate pescui după metoda C&R. Carasul şi bibanul se reţin în cantitate nelimitată.

Balta Fitofagu oferă cinci căbănuţe pe malul lacului, unde puteţi înnopta în conditii de confort şi relaxare; bar cu terasă şi foişoare, unde se pot consuma diferite băuturi alcoolice şi răcoritoare, apă minerală, cafea, precum şi preparate din carne gătite la grătar; piscina cu şezlonguri şi umbrele, duşuri şi apă curentă, grupuri sanitare; parcare, care este păzită permanent şi este iluminată pe parcursul nopţii.

Tarife

– Tariful de cazare la căbănuţă este 100 lei/24 ore.

– Tariful pentru pescuit în Balta Fitofagu este 100 lei/12 ore.

Telefon: 0723.516.964
E-mail: transsublim@yahoo.com

Comments

comments