Balta Fitofagu este situată în satul Bârlogu din comuna Negraşi. În toamna anului 2010, Balta Fitofagu a fost reamenajată şi modernizată pentru turism şi pescuitul sportiv.

A fost construit un minidig, nivelare, decolmatarea malurilor, construirea unui minibar cu terasă şi foişoare, loc amenajat pentru grătar, pregătirea zonei pentru căbănuţe cu cazare pentru a oferi condiţii deosebite pentru pescari.

Balta de pescuit Fitofagu are o suprafaţă de peste 30 ha de luciu de apă şi este populată cu o mare varietate de peşti. Se poate pescui atât pe timpul zilei, cât şi noaptea, cu maxim 4 scule (lansete şi undite), iar cantitatea de peşte care se poate reţine este de 5 kg crap şi cteno, după care se poate pescui după metoda C&R. Carasul şi bibanul se reţin în cantitate nelimitată.

Balta Fitofagu oferă cinci căbănuţe pe malul lacului, unde puteţi înnopta în conditii de confort şi relaxare; bar cu terasă şi foişoare, unde se pot consuma diferite băuturi alcoolice şi răcoritoare, apă minerală, cafea, precum şi preparate din carne gătite la grătar; piscina cu şezlonguri şi umbrele, duşuri şi apă curentă, grupuri sanitare; parcare, care este păzită permanent şi este iluminată pe parcursul nopţii.

Tarife

– Tariful de cazare la căbănuţă este 100 lei/24 ore.

– Tariful pentru pescuit în Balta Fitofagu este 100 lei/12 ore.

Telefon: 0723.516.964
E-mail: transsublim@yahoo.com

Comments

comments