Bâlea Lac, platou de filmare cu celebrități de Oscar de la Hollywood. Oile românești vor fi vedete de film

0
50

Bâlea Lac, platou de filmare cu celebrități de Oscar de la Hollywood. Oile românești vor fi vedete de film. Zona Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, în Munţii Făgăraş, s-a transformat, de câteva zile, în platou de filmare.

Aici se toarnă câteva scene pentru pelicula „Legenda lui ochi”, care îi are în distribuţie pe actriţa britanică Emily Watson şi pe actorul american William Dafoe, ambii având la activ mai multe nominalizări la premiile Oscar.

Câteva imagini de la filmări au fost postate pe pagina sa de Facebook de către Marius Olaru, patronul uneia dintre cele două cabane din zona Bâlea Lac, care sunt închiriate în aceaste zile de echipa de filmare.

Potrivit acestuia, la filmări a fost adusă şi o turmă de oi, pentru a crea atmosfera dorită de realizatorii peliculei.

„Echipa mixtă româno-americană, la turnarea unor scene din filmul «Legenda lui Ochi», cu Willem Dafoe și alți actori americani. Scena în care sunt folosite oile noastre, autohtone”, a spus, pe Facebook, Marius Constantin Olaru, managerul Bâlea Turism, care administrează „Paltinu”, fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceaușescu.

Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la Premiul Oscar şi trei la Globul de Aur, în cariera sa până în prezent având în total 110 nominalizări şi 79 de premii.

Și familia Klingeis, cei care realizează în fiecare an hotelul de gheață, a postat fotografii cu vedetele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here