BAC 2020, ziua a doua: proba obligatorie a profilului. A doua probă a examenului de Bacalaureat are loc miercuri, când peste 155.000 de absolvenți ai clasei a XII-a dau testul la proba obligatorie a profilului. Din numărul total al candidaţilor, 17.000 sunt elevi din Capitală.

Astfel, elevii dau examen astăzi la proba obligatorie a profilului, care diferă în funcţie de clasă şi liceu. Mulţi dintre ei susţin proba scrisă la Matematică, alţii proba scrisă la Istorie ori proba la Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică. Sunt şi elevi care dau examen la Geografie, Filosofie, Logică şi argumentare, Economie, Psihologie şi, după caz, Sociologie.

Examenul începe la ora 9 şi durează trei ore, dar elevii trebuie să între în clase mai devreme, mai ales că trebuie respectate şi măsurile de protecţie din pandemie. Primul pas pentru a intra în clase este trecerea testului temperaturii.

Rezultatele la probele scrise vor fi afișate pe 30 iunie. În aceeaşi zi, în intervalul orar 16.00-20.00, vor putea fi depuse și contestațiile. Rezultatele finale vor fi afișate pe 4 iulie şi vor fi anonimizate.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI