Azi, lecție istorică de șah la Pitești! Maestrul Marius Ceteraș va lansa volumul 2 al seriei de 100 teste de șah: “Atacul asupra regelui”.

0
786

Maestru al Federației Internaționale de Șah, românul Marius Ceteraș, antrenor și cel mai în vogă autor de manuale de șah care a avut un succes remarcabil, va susține luni, 24 iulie, ora 16.30, la Pitești, o lecție deschisă și o lansare de carte – volumul 2 al seriei 100 teste de șah: “Atacul asupra regelui”.

Maestrul Marius Ceteraș a acceptat invitația iubitorilor de șah din Argeș de a veni la Pitești, iar această acțiune benefică și utilă pentru juniorii argeșeni a fost posibilă prin bunăvoința domnului Cornel Popescu – director general al Muzeului Județean Argeș.

“€În acest context, avem plăcerea de a invita toți iubitorii sportului minții din județul Argeș la acest eveniment frumos care va avea loc la Muzeul Județean Argeș, str. Armand Călinescu, nr. 44, în amfiteatrul instituției, unde se va desfăşura o lecție frumoasă de șah și toți iubitorii șahului vor primi autografe din partea maestrului. Vă mulțumim tuturor şahiştilor și vă așteptăm la lecția istorică!” este mesajul preşedintelui Clubului de Şah “Noul Regat”, col. Cristache Toculeţ, cel care a făcut invitaţia către maestrul Ceteraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here