Azi este aniversat Christophe Dridi, director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România. Conducerea oraşului Mioveni, prin primarul Ion Georgescu, i-au mulţumi, încă o dată, pentru susţinerea pe care o acordă comunităţii locale şi deschiderea arătată oamenilor din oraş.

“La Uzina Dacia nu se fabrică doar automobile de calitate, ci și caractere puternice, oameni și lideri care merită toată apreciera și respectul comunității din Mioveni și nu numai. Astăzi am avut plăcerea de a-i ura multă sănătate, putere de muncă și succes în ampla sa activitate pe care o coordonează la Mioveni în special și în România în general, domnului Christophe Dridi – director general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România.
Încă de la primul contact avut anul trecut și continuând anul acesta, am descoperit în domnul Dridi un adevărat lider, un profesionist, o persoană deschisă spre cooperare, dar cel mai important – un apropiat al comunității noastre, care s-a implicat în viața socială și care continuă să fie un partener de cursă lungă nu doar pentru administrația locală și județeană, ci mai degrabă pentru oamenii din Mioveni. La mulți ani domnule director!” a scris primatl Mioveniului.

Comments

comments