Un bătrân în vârstă de 80 de ani, din couna argeşeană Rociu, rătăcit după ce a dispărut de acasă, a fost salvat cu ajutorul unui câine poliţist de ur­mă. Bătrânul stătuse o noapte întreagă într-un lăstăriş.

Axi, poliţistul patruped, l-a descoperit pe octogenar căzut la pământ, într-o zonă plină de vegetaţie uscată. O noap­te întreagă încercase bătrânul să iasă dintre buruienile înalte, dar în zadar. Slăbit şi înfrigurat, omul nu mai credea că cineva îi va mai da de urmă.
„În urma sesizării, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală, împreună cu poliţiştii Compartimentului urmăriţi al Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, precum şi un câine de urmă şi conductor din cadrul Serviciului Criminalistic Argeş, au desfăşurat căutări, reuşind identificarea bătrânului căutat. Acesta a fost găsit într-o zonă cu vegetaţie abundentă de pe raza aceleiaşi localităţi, fiind conştient şi cooperant. Din verificările efectuate a reieşit că cel în cauză nu a fost victima niciunei infracţiuni”, precizează IPJ Argeş.

Bătrânul a fost consultat de un echipaj medical şi dus la spital.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI