Avocata Florenţa Jugănaru a devenit spaima ANI. L-a salvat definitiv şi pe primarul Manta de la Albeştii de Muscel

0
2983

Avocata Florenţa Jugănaru a reuşit să înfrângă încă odată Agenţia Naţională de Integritate şi verdictele acesteia. Ultimul pe lista clienţilor pentru care a reuşit să câştige acţiunile în instanţă este actualul primarul de la Albeştii de Muscel, Cătălin Manta, pe care ANI îl declarase în conflict de interese pentru că în timp ce era viceprimar a participat la anumite decizii din Consiliul Local vizând Asociaţia Crescătorilor de Animale şi Proprietarilor de Păduri Albeştii de Muscel, unde era vicepreşedinte. Din cauza deciziei ANI, el a fost suspendat din funcţie, apoi repus în drepturi temporar, până la soluţionarea definitivă a constestaţiei împotriva ordinului prefectului.

După un lung şir de procese, azi s-a dat verdictul definitiv la Tribunalul Argeş iar acesta sună astfel: “Admite acţiunea formulată de reclamantul MANTA CĂTĂLIN în contradictoriu cu pârâtul prefectul judeţului Argeş, Emilian Dragnea. Anulează ordinul nr. 127. din 02.05.2018, constată că a rămas fără obiect cererea de suspendare. Definitivă”.

Printre primarii pe care Florenţa Jugănaru i-a salvat până acum de la pierderea mandatelor se numără primăriţa Sibiului – Astrid Fodor, primarul Piteştiului – Cornel Ionică, Ștefan Benonie (Aninoasa) și Iulian Miu (Ungheni).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here