Avarie în Cartierul Trivale. Apa caldă şi căldura vor fi oprite până la ora 20.00

Avarie în Cartierul Trivale. Apa caldă şi căldura vor fi oprite până la ora 20.00. TERMO CALOR CONFORT S.A. anunță că azi, 26.02.2020, începând cu ora 07:30, o avarie apărută în zona Trivale pe circuitul primar a necesitat oprirea alimentării cu energie termică a punctelor termice care asigură apă caldă de consum și încălzire pentru blocurile din cartierul Trivale, precum și pentru unitatea militară 01261.

Oprirea se efectuează până la ora 20:00, interval în care echipele TERMO CALOR CONFORT S.A. lucrează continuu pentru remedierea situației într-un timp cât mai scurt.

Deoarece pe această zonă s-au constatat pierderi însemnate de agent termic, intervenția este strict necesară, astfel încât alimentarea cu energie termică va fi îmbunătățită pentru toți consumatorii din cartierul Trivale.

Pentru a minimaliza disconfortul creat clienților, specialiștii TERMO CALOR CONFORT S.A. depun toate eforturile în vederea asigurării agentului termic la parametri optimi, astfel încât locuitorii din zonele afectate să nu simtă decât într-o mică măsură impactul creat de această situație.

Precizăm că pe site-ul www.termopitesti.ro, la secțiunea AVARII, clienții TERMO CALOR CONFORT S.A. sunt informați cu privire la punctele termice și zonele afectate de avarie, precum și de ora estimată a reluării furnizării apei calde de consum și a agentului termic pentru încălzire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here