Automatul de bilete de la Cetatea Poienari, urcat cu elicopterul

În această dimineață, salvamontiștii argeșeni au dat o mână de ajutor colegilor de la Muzeul Județean Argeș la instalarea noului automat de bilete de la Cetatea Poienari.
Evident, masivul dispozitiv, care cântărește zeci de kilograme, nu putea fi urcat cele 1480 de trepte în spate. În continuarea bunei colaborări cu Departamentul pentru Situații de Urgență și IGAV, salvatorii montani au solicitat un elicopter și s-au asigurat că automatul, plus materialele necesare amplasării ajung în regulă la înălțime!
„Parte a refacerii cetății Poienari, am fost solicitați de către Muzeul Județean Argeș să sprijinim acțiunea de transport a unui sistem automatizat de încasare a biletelor, împreună cu toate materialele necesare montajului: ciment, nisip, apă. Am beneficiat de sprijinul Inspectoratului General de Aviație din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență, transportul fiind efectuat cu un elicopter MI-17.Încă un antrenament prețios, fiecare activitate contează!” au scris salvamontiștii pe Facebook.
Filmul acțiunii poate fi urmarit aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here