Aurel Costache, candidatul PSD la Primăria Mioveni: ”Dezvoltarea urbană durabilă a zonelor periferice ale orașului, aflate în expansiune, este prioritară!”

Aurel Costache, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Mioveni, are proiecte concrete în programul de Guvernare Locală care să ajute la dezvoltarea armoniasă a urbei. Unul dintre acestea este implementarea unei strategii de dezvoltare urbană durabilă a zonelor periferice orașului, aflate în expansiune.

Cu o viziune clară asupra nevoilor comunității, Aurel Costache își propune să implementeze o strategie inteligentă de dezvoltare urbană, cu accent pe durabilitate și calitatea vieții.

În ceea ce privește orașul Mioveni, o astfel de strategie se va axa, în principal, pe extinderea rețelelor de utilități, planificarea spațiilor verzi și a zonelor recreative, promovarea construcțiilor durabile și eficiente energetic, precum și dezvoltarea economică echilibrată în aceste zone. Este esențial ca aceste planuri să fie elaborate și implementate în consultare cu comunitatea locală.

„Eu și echipa mea ne dorim să punem în aplicare o strategie de dezvoltare urbană durabilă pentru zonele periferice care sunt în dezvoltare. Această strategie va fi fundamentată pe principii de sustenabilitate, accesibilitate și calitate a vieții pentru toți locuitorii noștri.

Ne propunem să creăm un mediu urban în care oamenii să se simtă conectați și în siguranță, unde infrastructura să fie adecvată pentru necesitățile actuale și viitoare, și unde protejarea mediului înconjurător să fie o prioritate. Vom colabora strâns cu cetățenii, experți și alte părți interesate pentru a dezvolta și implementa soluții eficiente și inovatoare.

Prin această inițiativă, dorim să asigurăm că Mioveniul continuă să progreseze în mod sustenabil și să ofere oportunități de dezvoltare și bunăstare pentru toți locuitorii săi. Cu sprijinul dumneavoastră, vom transforma această viziune în realitate pentru un oraș mai bun și mai prosper pentru toți”, a declarat Aurel Costache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.