Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov un cetățean bulgar care conducea un autoturism marca Audi Q7, în valoare de aproximativ 90.000 de lei, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Germania.

În data de 25.04.2017, în jurul orei 13.00, în P.T.F. Ostrov, județul Constanța, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, cetăţeanul bulgar A.B., în vârstă de 31 de ani, care conducea un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în Germania.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat din Germania, alerta fiind emisă cu o zi în urmă de către autoritățile germane.

Faţă de cele constatate, conducătorul auto a declarat că a achiziţionat mijlocul de transport din Germania, fără a avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.
Autoturismul, evaluat la aproximativ 90.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Ostrov până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Comments

comments