Au sosit biletele de tratament la Casa de Pensii Argeş. Ce staţiuni sunt disponibile. Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că la sediul institutiei a fost afisata seria 10 din acest an, cu date de plecare in perioada 10 – 15 iulie 2020. I-au fost repartizate 36 de bilete de tratament balnear in bazele de tratament care fac parte din Societatea Comerciala de tratament balnear si recuperare a capacitatii de munca – “T.B.R.C.M.” S.A, (al carui unic actionar este Casa Nationala de Pensii Publice), statiunile fiind Covasna, Olanesti, 1 Mai , Amara, Pucioasa.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 7 – 10 iulie 2020, conform planificarii care este anuntata telefonic fiecarui beneficiar.

Au ramas 6 bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile 1 Mai si Pucioasa.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iunie 2020 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments