Au sosit biletele de tratament balnear pentru perioada 14-18 august, repartizate Argeșului

Casa de Pensii Argeș anunță că pentru seria 11 din acest an, cu date de plecare in perioada 14 – 18 august 2022, i-au fost repartizate 150 bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai,  Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Sangeorz, Slanic Moldova, Vatra Dornei.

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face in perioada 29 iulie – 5 august 2022, conform planificarii care este anuntata telefonic fiecarui beneficiar.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iulie 2022 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.