Au început lucrările de asfaltare a drumului județean 704H, care face legătura între comuna Băiculești și Curtea de Argeș

2,032 views

Au început lucrările de asfaltare a drumului județean 704H, care face legătura între comuna Băiculești și Curtea de Argeș. Regia Județeană de Drumuri Argeș continuă lucrările de modernizare a drumului județean 704H, Merișani – Băiculești – Curtea de Argeș. Astfel, zilele acestea a fost turnat primul strat de asfalt pe acest tronson de drum, ce are o lungime de aproximativ 5 kilometri. D.J. 704H este varianta cea mai scurtă ce face legătura dintre comuna Băiculești și municipiul Curtea de Argeș.

“Suntem în faza de turnare a primului strat de mixtură asfaltică pe lungimea de un kilometru, urmând ca de săptămâna viitoare să începem pregătirea stratului suport din balast și piatră spartă pentru restul drumului. Obiectivul de investiții este finanțat de Consiliul Județean Argeș. Sunt alocate sumele pentru întreaga lucrare”, precizează Alina Nicolau, director general Regia Județeană de Drumuri Argeș.

De asemenea, Regia Județeană de Drumuri are în desfășurare și alte lucrări de reparații și întreținere a drumurilor județene. Astfel, în această perioadă, se execută reparații asfaltice pe drumurile județene Piscani – Domnești – Nucșoara, Teiu – Buta, Trivale, Cocu – Cotmeana.

Comments

comments