Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe DN 7, pe raza comunei argeșene Morărești

Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe DN 7, pe raza comunei argeșene Morărești. Începând cu 9 aprilie, pe DN 7, pe raza comunei Morărești, traficul se va desfășura cu restricții pe tronsonul cuprins între km.152+250m – km.152+330m. De asemenea, începând cu 15 aprilie a.c., pe acelaşi drum naţional, pe raza comunei Morăreşti, traficul se va desfășura cu restricții pe tronsonul cuprins între km.152+470m – km.152+550m.

Începând cu data de 09 aprilie, pe DN 7, pe raza comunei Morăresti, județul Argeș, pe tronsonul cuprins între km.152+250m şi km.152+330m, pe o perioadă de 75 de zile, pe sensul de mers Rm.Vâlcea spre Piteşti, se vor executa lucrări de consolidare a părții carosabile.

În zonă traficul se va desfășura în ambele sensuri, cu restricție de viteză de 30 km/h.

De asemenea, începând cu data de 15 aprilie, pe DN 7, pe raza comunei Morăresti, județul Argeș, pe tronsonul cuprins între km.152+470m şi km.152+550m, pe o perioadă de 75 de zile, se vor executa lucrări de consolidare a părții carosabile.

În zonă traficul se va desfășura alternativ, circulația fiind dirijată pe timpul zilei cu piloți de trafic, iar pe timpul nopții prin semafor.

Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, pot folosi ca rute ocolitoare:
• Bascov – DN 7C Curtea de Argeș – DN 73C Tigveni – DJ 678A Tigveni – DN 7 Vărzaru, respectiv
• Bascov – DN 7C Curtea de Argeș – DN 73C Tigveni – DN 7 comuna Blidari, județul Vâlcea.

”Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat recomandăm conducătorilor auto să își păstreze calmul, să nu uite de politețea rutieră, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să nu blocheze intersecțiile. Pe timpul călătoriei cu autovehiculul, recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule sau efectuarea unor manevre riscante în trafic” precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here