ATENŢIE şoferi! Circulaţie îngreunată pe Autostrada A1 şi pe DN7 Piteşti- Râmnicu Vâlcea la Dealul Negru

0
570

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe principalele artere.

Timp de aproximativ o lună, pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti spre Piteşti, la kilometrul 35+500 de metri, se execută lucrări la un rost de dilataţie al podului (alternativ, pe benzile unu sau doi). Lucrări similare se desfăşoară în această perioadă şi la kilometrul 115, pe prima bandă a sensului de mers către Bucureşti.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe DN7, la kilometrul 163 + 300 de metri, în afara localităţii vâlcene Milcoiu, din cauza unei alunecări de teren produse în data de 13.06.2017, care a afectat banda de coborâre a zonei cunoscută sub denumirea de Dealul Negru, respectiv sensul de mers Piteşti – Râmnicu Vâlcea. Se circulă astfel pe cea de-a doua bandă a sensului de mers către Piteşti, cu ajutorul indicatoarelor rutiere montate la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei. Lungimea drumului afectat este de aproximativ 25 de metri şi se estimează că lucrările de reparaţii vor dura aproximativ o lună de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here