În perioada 16.12.2014 – 10.01.2015 pe str. Nicolae Dobrin din municipiul Piteşti, pe sensul de mers str. Smeurei către str. Războieni, pe tronsonul dintre accesul în Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin” şi Sala Sporturilor traficul rutier va fi blocat, deviindu-se pe sensul de mers str. Războieni către str. Smeurei, urmând ca traficul rutier să se desfăşoare pe acest segment de drum în ambele sensuri.

În perioada 16.12.2014 – 10.01.2015, traficul rutier va fi blocat pe sensul de mers str. Smeurei către str. Războieni şi vor fi instituite măsuri privind circulaţia rutieră pentru a se evita producerea unor evenimente negative.

Astfel, la capetele segmentului de drum au fost montate bariere având aplicate indicatoarele de interzicere „Accesul Interzis”, indicatoarele de obligare „Ocolire” şi indicatoare de avertizare „Circulaţie în ambele sensuri”.

De asemenea pe partea dreaptă a fiecărui sens de mers au fost montate indicatoare de interzicere „Oprirea Interzisă”, indicatoare de restricţie „Limitare viteză 30 km/h” şi indicatoare de avertizare „Presemnalizare trecere pietoni”.

Totodată, pe segmentul de drum cuprins între str. Eroilor şi str. Nicolae Dobrin au fost montate indicatoare de interzicere „Accesul Interzis” şi indicator de obligare „Ocolire la dreapta”, iar traficul rutier către str. Nicolae Dobrin se va desfăşura pe segmentul str. Eroilor şi str. Nicolae Dobrin.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI