ATENȚIE! Restricții de trafic pe DN7! Se execută lucrări de consolidare a părții carosabile după Lintești

ATENȚIE! Restricții de trafic pe DN7! Se execută lucrări de consolidare a părții carosabile după Lintești. Începând de astăzi, 21 septembrie 2021, pe DN 7 Cotmeana, între km 143+600m și km 144+600m, sunt instituite restricții de trafic, ca urmare a lucrărilor de consolidare a părții carosabile.

Pe tronsonul cuprins între ieșirea din satul Lintești și ,,Zona Verde”, traficul se va desfășura pe baza semnalizării rutiere temporare, instituite pe durata lucrărilor de consolidare a rambleului și refacere a părții carosabile, autorizate să se desfășoare până la data de 13 noiembrie 2021.

În anumite situații, dirijarea se poate realiza cu piloți de circulație, echipați corespunzător.

Pentru fluidizarea circulației și prevenirea oricăror evenimente negative, în funcție de valorile de trafic, în zonă vor fi prezenți și polițiștii Serviciului Rutier Argeș, precum și cei ai secțiilor de Poliție Rurală Bascov și Drăganu.

Recomandări privind circulația:

– în condiții de trafic aglomerat sau la drum întins, păstrați o distanță de siguranță mai mare față de autovehiculul care circulă înaintea dvs.;

– respectați limitele legale de viteză, atât în localități cât și în afara acestora;

– nu vă angajați în depășiri riscante;

– asigurați-vă temeinic înainte de orice schimbare a direcției de mers;

– nu uitați de politețea rutieră și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe siteul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic – vă recomandăm să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum.

Vă dorim să ajungeți cu bine la destinație!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here