Agenţi din cadrul Politiei Locale Piteşti au desfăşurat o amplă acţiune ce a vizat îndeosebi tulburarea liniştii şi ordinii publice, consumul de alcool şi de seminţe pe domeniul public. In acest sens au legitimate peste 120 de prersoane si fost acordate un număr de 21 de sancţiuni contravenţionale in valoare totala de peste 6000 de lei.

Dintre aceste sanctiuni, 7 au fost pentru consum de alcool, 3 pentru mizerie in urma consumului de seminte si 11 pentru tulburarea linistii publice. Acţiunea s-a desfăşurat in mai multe zone din Piteşti, printre care zona Bowling pentru cei care tulbura liniştea publica prin ambalatul motoarelor sau drifturi , Prundu ( zona Romaria ), blocul Coremi , G1 din Razboieni, parcuri, sau alte locuri din municipiul nostru unde sunt probleme cu deranjul linistii si ordinii publice. Aceste actiuni vor continua si pe viitor, pe toata raza Municipiului Pitesti.

„Pe aceasta cale facem apel catre toti cetatenii orasului nostru, sa ne sesizeze la numarul de telefon 0248/210230 (dispeceratul Politiei Locale) – atunci cand sunt probleme de genul celor mai sus amintite si in cel mai scurt timp un echipaj al Politiei Locale va fi prezent in zona pentru a lua masurile legale impuse de lege”, precizează reprezentanţii administraţiei publice locale.

Comments

comments