Atenție la mașinile ”puțin folosite” ale „bătrânicilor” din Vest! Bomba pe roți descoperită la RAR Timiș

Povestea mașinilor aduse din Germania „ținute în garaj de o batrânică din Germania, care nu prea a mers cu ea” este binecunoscută! Așa justifică samsarii de mașini numărul redus de kilometri. Însă „țeapă” poți lua și dacă o cumperi direct din Austria, Germania sau Franța, pentru că „nici nemții, și nici austriecii, nu mai sunt ce erau odată!”.

Registrul Auto Român a publicat imagini cu improvizația descoperită la una dintre aceste mașini, adusă la verificare pentru eliberarea Cărții de Identitate a Vehiculului. Întâmplarea a avut loc la reprezentanța RAR Timiș, unde un bărbat a adus pentru eliberarea CIV o autoutilitară Renault Master fabricat în 2015, cumpărată din Austria.

Imagini cu puternic impact emoțional!
Atragem frecvent atenția asupra importanței verificării amănunțite a autovehiculelor utilizate, înainte de achiziționare, pentru că anul fabricației sau proveniența nu pot garanta starea tehnică!
Să vă explicăm ce vedeți în fotografii: un etrier demontat de pe fuzetă și prins cu “șoricei” de plastic pe puntea spate, cu pistonul blocat cu o bucată de lemn pentru a nu ieși complet din locașul lui și a duce la pierderea lichidului de frână. Eficiența la frânare a roții respective? Zero… Viața conducătorului auto? Pusă serios în pericol…
Și acum, povestea…
La RAR Timiș a fost adus, pentru eliberarea CIV, un Renault Master fabricat în 2015. Noul proprietar l-a cumpărat personal din Austria, iar șocul pe care l-a avut când colegii noștri i-au prezentat ce au descoperit ne face să credem că omul a fost un cumpărător de bună-credință. Ne-a spus că a ajuns noaptea la întâlnirea cu vânzătorul, a inspectat vizual mașina și a decis să o cumpere. Acest autovehicul a fost respins la RAR Timiș, nu a primit CIV și nu va primi documentul până când nu va fi readus în condiții tehnice optime.
Ne bucurăm că noul proprietar s-a prezentat la RAR înainte de a circula cu autoutilitara încărcată cu marfă și nu vrem să ne gândim la ce s-ar fi putut întâmpla în cazul unei frânări de urgență.
Nu vă puneți viața în pericol!” au povestit pe pagina de Facebook reprezentanții RAT Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.