Atenţie la companiile care oferă consultanţă în relaţia cu Grupul CEZ în România pentru racordarea la reţeaua electrică!

Toate activitatile de informare, consiliere si suport oferite atat clientilor, cat si potentialilor clienti se realizeaza in mod direct si gratuit in Centrele de Relatii cu Clientii din aria de activitate a companiei si prin intermediul canalelor de comunicare puse la dispozitia acestora.

Atragem atentia asupra faptului ca apelarea la firme intermediare poate creste costul racordarii la reteaua de energie electrica fara a avea vreun impact direct in reducerea duratelor. Grupul CEZ in Romania nu are incheiate contracte de parteneriat cu prestatori externi pentru consilierea clientilor privind procesul de racordare la reteaua de energie electrica. Orice companie care pretinde bani pentru astfel de servicii nu are nicio legatura cu activitatea Grupului CEZ.
Este important de precizat ca mai ales in cazul procedurii de racordare la reteaua de energie electrica, durata si costurile sunt reglementate de Legea energiei electrice si a gazelor naturale nr.123/2012, de Regulamentul privind racordarea utilizatorilor la retelele electrice de interes public precum si de Metodologia pentru evaluarea conditiilor de finantare a investitiilor pentru electrificarea localitatilor ori pentru extinderea retelelor de distributie a energiei electrice, aprobate prin Ordinele presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 59/ 2013 cu completarile ulterioare, respectiv 75/2013.

Cum poti fi corect informat?
Centrele de Relatii cu Clientii CEZ, prin intermediul specialistilor CEZ sau al materialelor informative, ofera gratuit servicii de consultanta in vederea racordarii la reteaua de energie electrica.
De asemenea, informatiile sunt disponibile si la Info Linia CEZ, la numarul unic 0251 929 (apel cu tarif normal in reteaua nationala). Fara sa fie necesara deplasarea la centrele de relatii cu clientii, cei interesati pot transmite solicitari si in scris pe adresa de e-mail cez_crc @ cez.ro, prin servicii de corespondenta la adresa: CEZ Romania SA, localitatea Targu Jiu, Strada Depozitelor, numarul 2, judetul Gorj, cod postal 210238, sau prin fax, la numarul 0248 524 834.
Descrierea detaliata a etapelor privind racordarea la reteaua de energie electrica o puteti regasi si online pe website-ul www.cez.ro, in sectiunile  www.cez.ro/ro/despre-noi/cez-distributie/extinderi-retele.html sau www.cez.ro/ro/despre-noi/cez-distributie/racordarea-la-reteaua-electrica.html

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing
CEZ Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here