Atenție! Două comune din Argeș rămân mâine fără apă

Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești va sista furnizarea apei potabile în comunele Albota și Poiana Lacului, miercuri, 6 aprilie, pentru execuția de lucrări, după cum urmează:
– comuna Albota, între orele 9 – 22: lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din stația de pompare Mareș; sunt afectați utilizatorii din satul Mareș;
– comuna Poiana Lacului, între orele 9 – 18: lucrări pentru cuplarea castelului de apă la conducta de aducțiune nou executată; sunt afectați utilizatorii situați pe str. Principala și str. Colonie.

”Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele operaționale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați, depunând eforturi susținute pentru asigurarea funcționalității sistemului de alimentare cu apă în condiții de calitate și de siguranță.

Recomandăm consumatorilor să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informații în timp real a evoluției lucrărilor, utilizatorii pot intra pe site-ul societății www.apacanal2000.ro , la secțiunea „Lucrări programate”, iar pentru informații sau sesizarea oricăror probleme la rețelele de alimentare cu apă potabilă sau canalizare, vă rugăm să ne contactați la: tel. Dispecerat (Non Stop) – 0248 223 237, e-mail: contact@apa-canal2000.ro.

Apa Canal 2000 SA își cere scuze pentru disconfortul creat abonaților afectați de această oprire”, transmite directorul general, Mihail Marinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here