Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) informează că mai multe persoane au primit în cursul zilei de miercuri mesaje electronice de la o adresă falsă, cu denumirea anticoruptie@pna.ro, şi atrage atenţia că acestea nu provin de la DNA şi trebuie verificate.

“Având în vedere că, în cursul zilei de 18 octombrie 2017, diverse persoane au primit mesaje electronice de la o adresă falsă, cu denumirea anticoruptie@pna.ro, deși anterior nu au avut nicio corespondență cu instituția, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să atenționeze că astfel de mesaje nu provin de la Direcţia Naţională Anticorupţie și, în cazul în care sunt primite, trebuie verificate, aşa cum s-a întâmplat și în acest caz.

Scopul creării acestei adrese false de e-mail a fost transmiterea de informații false, în încercarea de a induce în eroare destinatarii și nu are legătură cu infrastructura informatică a instituției.

De asemenea, subliniem că nici Direcţia Naţională Anticorupţie (D.N.A.) și nici persoanele din conducerea instituției nu deţin niciun fel pagină sau cont de utilizator pe rețele de socializare.

Direcţia Naţională Anticorupţie anunță că singura expunere a instituției existentă în spațiul virtual este pagina de internet www.pna.ro (în vederea semnalării unor fapte de corupție, pentru a face solicitări, pentru a afla date de contact, pentru a afla informații despre activitatea instituției etc.)”.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Comments

comments

DISTRIBUIȚI