Atenție de cine te îndrăgostești, ai putea deveni o victimă a traficului de persoane!

Într-o astfel de situație s-a aflat o tânără care, imediat după ce a împlinit 18 ani, a fost convinsă de un bărbat să plece împreună în Anglia, unde aveau să-și găsească un loc de muncă și să-și construiască un viitor împreună.

La scurt timp după sosirea în Anglia, victima a fost lăsată în compania altor doi bărbați, ambii din Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, care au constrâns-o să practice prostituția în Londra.

În urma colaborării dintre polițiștii români și autoritățile din Anglia, la data de 6 iulie, poliția londoneză a descins la o adresă din Londra, victima fiind salvată și predată autorităților de protecție a victimelor traficului de persoane.

La aceeași adresă au fost identificați cei doi bărbați, de 32 și 21 de ani, precum și o altă tânără despre care există date că ar fi practicat prostituția.
Gruparea infracțională specializată în trafic de persoane și proxenetism a fost destructurată!

Polițiștii de combatere a criminalității organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Caraș-Severin au efectuat în data de 6 septembrie șapte percheziții domiciliare, în zona Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru trafic de persoane pe relația România-Anglia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here