Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, cea mai puternică voce a agenţiilor de turism din România, care reprezintă interesele acestora la nivel naţional, în faţa ministerului de resort, a instituţiilor şi a asociaţiilor de profil, dar şi la nivel internaţional, prin intermediul ECTAA – Federația asociațiilor agențiilor de turism din UE, a început seria de întâlniri informale în teritoriu cu membrii săi, dar şi cu agenţiile de turism nemembre.

 

După întâlnirile informale organizate în Ploieşti, Braşov şi Sibiu, urmează şi Piteştiul. Astfel, joi, pe 28 mai, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România desfăşoară la Piteşti, de la ora 18.00, la Restaurantul – Pizzerie „La Butoaie”, întâlnirea denumită „Networking ANAT”.

Sub motto-ul „Demonstrează că îţi pasă de breasla din care faci parte”, Valeriu Cludiu Ştefan, preşedinte Regiunea Sud – ANAT se întâlneşte cu reprezentanţii agenţiilor de turism din Argeş, pentru a dezbate teme de interes în acest domeniu, precum: legea turismului, legea tichetelor de vacanţă, asigurările de insolvenţă ale agenţiilor de turism sau alte probleme ale acestora.

Potrivit preşedintelui Valeriu Claudiu Ştefan, 40 de agenţii de turism din Argeş şi-au anunţat prezenţa la întâlnirea organizată la Piteşti.

Întâlnirile informale denumite “Networking ANAT” se doresc a fi prilejul prezentării eforturilor depuse de asociaţie pentru membrii săi şi pentru agenţiile de turism din România, în general, de dezbatere a temelor de interes pentru industrie, de rezolvare a problemelor acesteia.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI