A­sociaţia Oamenilor de Afaceri din Argeş a sărbătorit vineri seara, în cadrul galei anuale de reîntâlnire a membrilor săi la Hotel „Ramada”, cei  nouă ani de existenţă.

Gazdele serii, preşedintele Virgil Dumitru şi preşedintele executiv Dan Io­nescu au premiat cu diplome şi premii de excelenţă o serie de membri de seamă ai asociaţiei, dar şi tineri investitori care s-au remarcat în acest an pentru curajul de a lansa afaceri în timp de criză. Printre medaliaţii anului s-au numărat, evident, investitorii din firmele de pe platforma Dacia, care au reuşit să păstreze toate locurile de muncă pentru argeşeni, dar şi alte firme mari ale judeţului.

Profitând de prezenţa la eveniment a politicienilor de pe tot eşichierul politic argeşean – mulţi dintre ei viitori parlamentari de Argeş – preşedintele AOA, Virgil Dumitru, le-a lansat rugămintea şi provocarea în acelaşi timp, de a-şi pune în comun energia şi forţa de muncă pentru transformarea Piteştiului în capitala viitoarei regiuni de dezvoltare Sud-Muntenia. „Criza nu este eternă, de aceea trebuie să creăm unitate, pentru a găsi împreună soluţii. Va trebui ca viitorii parlamentari să ne reprezinte cu cinste, iar, la începutul lunii februarie, să avem o întâlnire cu ei pentru a identifica principalele probleme la a căror rezolvare trebuie să ne ajute. Una dintre aceste probleme este aceea că politicienii trebuie să facă toate eforturile pentru ca Piteştiul, unul dintre cele mai importante oraşe din ţară din punct de vedere economic, să devină capitala viitoarei regiuni – regiunea Sud-Muntenia, pentru care există deja planuri de formare nu doar din punct de vedere formal, cum este acum, ci şi economic şi administrativ”, a spus acesta.
Invitaţi de marcă la gala AOA, preşedintele CJ – Constantin Nicolescu şi primarul Piteştiului – Tudor Pendiuc au promis că vor susţine, din funcţiile pe care le ocupă, toţi oamenii de afaceri care se vor implica în continuare în viaţa economică a judeţului şi vor crea locuri de muncă pentru locuitorii lui.  
Din programul serii nu au lipsit nici momentele artistice şi de relaxare, cu muzică, prezentări de modă, produse cosmetice şi bijuterii, amfitrionului evenimentului pe acest segment fiind binecunoscutul actor Claudiu Bleonţ, care le-a prezentat invitaţilor şi un lingou de aur de 24 de karate, în valoare de nu mai puţin de 120.000 de euro.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI