Asigură-ţi energia de care ai nevoie printr-o singură vizită la Centrul de Relaţii CEZ

Indiferent daca sunteti interesat de o asigurare RCA sau PAD, CEZ Vanzare va ajuta sa salvati timp si energie pe care sa le petreceti alaturi de cei dragi, rezolvand mai multe lucruri printr-un singur drum la Centrele de Relatii cu Clientii CEZ din Craiova sau Drobeta Turnu Severin.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa solicitati informatii atunci cand mergeti la Centrele de Relatii cu Clientii CEZ din Craiova sau Drobeta Turnu Severin. Functionarii va pot prezenta toate detaliile privind contractele de asigurare obligatorie a locuintei de tip PAD (Polita de Asigurare impotriva Dezastrelor naturale) sau asigurare auto RCA.
Programul de lucru al Centrelor de Relatii cu Clientii CEZ din ambele municipii este de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 – 17:00, iar locatiile unde le puteti gasi sunt urmatoarele:
– Centrul de Relatii cu Clientii CEZ din Craiova: strada Calea Severinului, nr. 87 – vis-a-vis de Baumax;
– Centrul de Relatii cu Clientii CEZ din Drobeta Turnu Severin: Bulevardul Revolutiei, 16 – 22 Decembrie, nr. 19 – langa Scoala Generala nr. 14.

Cum platiti asigurarile?
Plata asigurarilor se poate face prin intermediul terminalelor Qiwi, amplasate in Centrele de Relatii cu Clientii CEZ, sau prin transfer bancar in conturile bancare ale asiguratorului ales de dumneavoastra. Pentru ambele variante pastrati chitanta, pe care o veti prezenta la ghiseu.

Asigurarea RCA la un asigurator ales de tine
Conform legilor in vigoare, toti proprietarii de autovehicule trebuie obligatoriu sa incheie o asigurare de raspundere civila auto (RCA) si sa plateasca toate primele de asigurare aferente.
Scopul acestei asigurari este ca cel pagubit sa primeasca obligatoriu despagubiri pentru daunele suferite, independent de situatia materiala a celui care a produs paguba (cu alte cuvinte chiar daca cel care a produs paguba ar putea sau nu sa plateasca despagubiri).

Asigurarea PAD
Polita de asigurare obligatorie impotriva dezastrelor naturale – PAD – acopera daunele produse constructiilor cu destinatia de locuinta de oricare dintre cele trei riscuri de catastrofe naturale – inundatii, cutremur, alunecari de teren, ca efect direct sau indirect al producerii acestora.

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing
CEZ Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here