Arhitectul Dragoș Alecsandru îl vede pe Apostoliceanu singurul capabil să învingă PSD la Pitești. O figură inedită pe lista candidaților la primăria Pitești, Dragoș Alexandru a înțeles importanța votului util și a susținut că, în lupta anti PSD, candidații de pe locurile fără șanse ar trebui să se unească în efortul de a învinge PSD. Mai mult decât atât, a explicat de ce nu îl susține pe fostul său coleg și șef, Ionuț Moșteanu: „Nu am plecat din USR, am fost dat afară, am fost exclus din partid.” a declarat Dragoș Alecsandru, tânărul arhitect care candidează la Consiliul Local Pitești și care a fost prezent la conferința de presă a PNL Pitești de astăzi. El consideră că cea mai bună variantă pentru Primăria Pitești este Sorin Apostoliceanu și a declarat că-l susține. „Din punctul meu de vedere, ceea ce a făcut PSD în ultimii 30 de ani este un dezastru pentru Pitești și este clar că echipa Gentea&Ionică trebuie să plece. Singurul care îi poate învinge este Sorin Apostoliceanu.” a mai spus tânărul politician, care a subliniat importanța votului util, un vot comun anti PSD.

Întrebat despre plecarea sa din USR, acesta a precizat că, devenind incomod în interiorul partidului, și adesând întrebări referitoare la studiile neclare ale lui Ionuț Moșteanu, a fost exclus din partid. „Cine vrea să se lămurească poate să intre în USR să vadă cum stă treaba. Toată lumea ridică mâna într-o singură direcție și cei care comentează sunt marginalizați. Nu pot să îl susțin pe Ionuț Moșteanu din multe motive. Una spune, alta face. Se erijează în candidatul anti PSD, dar promovează numai foști uneperiști și pesediști în partid. Vedem chiar acum pe listele USR la consiliile locale oameni care au fost în UNPR, care au fost în PIN, oameni care au fost numiți politic la conducerea unor licee sau școli, vedem persoane care au candidat de la alte partide și acum candidează din partea USR, așa cum se întâmplă la Ștefănești, Bascov și nu numai.” a adăugat arhitectul Alecsandru.

Material realizat de Editura Realitatea Argeşeană SRL la comanda Partidului Naţional Liberal – organizaţia judeţeană Argeş, CUI mandatar financiar 21200012.

Comments

comments