Argeşeanul Bogdan Pandelică a fost demis din funcţia președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. Pandelică a fost numit la conducerea ANPC în noiembrie 2015 de către fostul premier Victor Ponta.

Membru PSD din 1995, consilier local în Pitești din anul 2000, Bogdan Pandelică a fost un apropiat al fostului primar Tudor Pendiuc, cel care în 2008 l-a și propus drept candidat la funcția de deputat. De-a lungul timpului, Bogdan Pandelică a mai deținut funcția de secretar de stat în Ministerul Economiei, responsabil pentru Comerțul Exterior și Relații Internaționale.

Pe timpul guvernării USL, Pandelică a ocupat funcțiile de subsecretar de stat pentru Politici Energetice și a fost vicepreședinte ANPC. Rămâne de văzut dacă locul lui Bogdan Pandelică va fi ocupat de un alt membru al PSD din Argeş sau va merge către o altă filială judeţeană a acestui partid.

Nu se ştie motivul pentru care Pandelică a fost demis, surse indicând faptul că acesta a fost un apropiat al fostului premier Tudose, aceasta părând a fi cauza demiterii.

Comments

comments