Campionatul Internaţional de înot va debuta miercuri, 8 iulie la Bucureşti. La startul competiţiei se vor prezenta şi mai mulţi sportivi de la CSM Piteşti.

Astfel, piteştenii vor pleca la această competiţie cu 14 sportivi şi vor încerca să facă o figură cât mai frumoasă. Cei mai buni sportivi prezenţi la această competiţie sunt Robert Glinţă şi Bogdan Scarlat. Cei doi vor concura la Bucureşti la ceva mai mult de o săptămână de la participarea lor la Jocurile Europene de la Baku. La respectiva competiţie au reuşit să obţină o serie de rezultate extrem de importante. Robert Glinţă a terminat pe locul 4 la proba de 50 de metri spate şi pe 7 la proba de 100 de metri spate. Bogdan a reuşit să îşi îmnbunătăţească timpul considerabil şi a reuşit să îşi îndeplinească şi el baremul pentru Jocurile Olimpice de la Rio, competiţie ce va avea loc în vara anului viitor.

Iuliu Berca a vorbit despre obiectivul de la competiţia de la Bucureşti: „Sper să putem obţine 10 medalii”

Iuliu Berca a vorbit şi despre obiectivele pe care le-a fixat secţia de înot de la CSM Piteşti la competiţia din Bucureşti. Acesta a vorbit şi despre numărul potenţial de medalii, dar şi despre ceea ce poate aduce competiţia ca şi timpi pentru sportivii clubului din Ştrand. „Este un concurs foarte important pentru noi, vorbim despre o întrecere foarte echilibrată. Să nu uităm că avem şi o bogată participare internaţională şi tocmai de aceea competiţia va fi una extrem de atractivă. Ca şi obiectiv pot să spun că îmi dores ca Robert Glinţă să îşi facă timpii lui cei mai bini, pentru că la Baku nu s-a petrecut acest lucru. Ca şi număr de medalii vreau să obţinem undeva la 10 medalii. Poate că nu o să mai venim cu un număr la fel de important de medalii, dat asta înseamnă că există o concurenţă foarte mare în competiţie”, a declarat Iuliu Berca, antrenor coordonator al secţiei de înot de la CSM Piteşti.

Comments

comments