Argeșeni de care suntem mândri! Ilona Ghioroaie – dublă campioană națională la tenis. După aproape 4 luni de recuperare medicală, în urma unei accidentări suferite la turneul de 15.000 de dolari câștigat la Sajur (Israel), sportiva Ilona Ghioroaie a revenit în forță în turnee. Ea a adăugat 3 medalii, 2 de aur și una de bronz în panoplia de trofee a Clubului Sportiv Universitar Pitești. Sportiva a devenit campioana națională la simplu și la dublu (împreuna cu Ioana Gașpar) și a câștigat locul 3 la dublu mixt (cu Pavel Bogdan, legitimat la același club) la Campionatele Naționale Individuale de seniori. Ilona a câștigat o altă medalie de bronz, la Campionatele Naționale pe Echipe de seniori, ocupând locul 3 cu echipa clubului Sportul Studențesc.

”Aș menționa că este primul titlu de campioană la simplu senioare pentru județul nostru în ultimii 60 de ani, pentru o sportiva legitimată aici și o dovadă certă că Ilona Ghioroaie, componentă a lotului național de tineret, este cu adevărat o speranța pentru tenisul românesc”, declară profesorul Gabriel Săndulescu.

Sportiva este pregătită de un colectiv tehnic coordonat de profesor Gabriel Săndulescu, de pregătirea tehnica răspunzând profesor Cosmin Mica, de cea fizica profesor Bogdan Gheorghe, dar având alături și psiholog, terapeuți, nutriționist și nu în ultimul rând o familie minunata.

”Toți îi ținem pumnii de altfel, la cele 2 turnee internaționale de 15.000 de dolari la care ea va participa în săptămânile următoare la Monastir (Tunisia). Succes Ilona în drumul tău spre marea performanță!”, precizează profesorul Gabriel Săndulescu.

Comments

comments