Argeșeanul Robert Glință participă la Campionatul European de înot în bazin scurt de la Kazan. Mesajul primarului Gentea pentru înotătorul nostru

0
49
Argeșeanul Robert Glință participă la Campionatul European de înot în bazin scurt de la Kazan. Mesajul primarului Gentea pentru înotătorul nostru. De azi, stăm cu ochii pe Campionatul European de înot în bazin scurt de la Kazan (Rusia).
Cei doi înotători ai Team Romania, argeșeanul Robert Glință și David Popovici, vor lua startul în competiție. cu gândul la medalii. Vor mai participa pentru România, Alexandra Dobrin și Vlad Stancu.
Robert Glință, campion european de anul acesta (în bazin olimpic) va concura la trei probe: 50m ( în 2 noiembrie) si 100m spate ( 4 noiembrie) respectiv 100m liber (6 noiembrie).
„Robert Glință, cetățeanul nostru de onoare, concurează de astăzi la Europenele din Rusia.
Pentru Robert, astăzi va fi proba de 50 de m spate, iar apoi, piteșteanul nostru va lua startul în probele de 100 m spate – pe 4 noiembrie, respectiv 100 m liber – pe 6 noiembrie.
Robert, mult succes! Îți doresc să te întorci medaliat din Rusia!” este mesajul primarului Cristian Gentea pentru sportivul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here