Argeșeanca Daniela Vintilă, mențiune Specială pentru Excelență la categoria Europa post-universitar

534 views

Argeșeanca Daniela Vintilă, mențiune Specială pentru Excelență la categoria Europa post-universitar. În timpul Galei Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS) care s-a desfășurat aseară în București, argeșeanca Daniela Vintilă a primit din partea juriului academic Mențiunea Specială pentru Excelență la categoria Europa post-universitar.

Originală din Curtea ce Argeș, Daniela Vintilă și-a început studiile în Curtea de Argeș, la Colegiul Național Vlaicu Vodă, iar după absolvirea studiilor de licență în București, argeșeanca a continuat studiile de masterat și doctorat în Spania. În prezent, Daniela este cercetător postdoctoral în Belgia.

După absolvirea studiilor de licenţă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative în Bucureşti, Daniela a continuat masteratul și doctoratul în Spania, obținând titlul de Doctor în Drept şi Ştiinţe Politice la Universidad Autónoma de Madrid în 2015. În perioada 2014-2017 a participat în proiectul internațional PATHWAYS la Universitatea din Leicester (Marea Britanie), iar din 2017 este cercetător postdoctoral în cadrul proiectului MiTSoPro la Universitatea din Liege (Belgia). Este co-director al Grupului de migrație din cadrul European Consortium for Political Research, vice-președinte al Grupului de Uniunea Europeană din cadrul Asociației Internaționale de Știință Politică (IPSA), co-director al Grupului de cetățenie din cadrul IMISCOE și membru al Biroului Executiv al Asociației Belgiene de Știință Politică. A publicat cu edituri/reviste internaționale de prestigiu şi este membru fondator Migration News şi EU News, două pagini online de ştiri zilnice pe teme de relevanţă socială şi politică.

Comments

comments