Argeșean amendat după ce și-a fotografiat buletinul de vot și l-a postat pe un grup privat

Până la acest moment, au fost înregistrate 34 de sesizări cu privire la procesul electoral. 23 dintre acestea nu s-au confirmat, 2 s-au soldat cu sancțiuni contravenționale, iar 9 sunt în curs de verificare, transmite Poliția Argeș.

Poițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat și-a fotografiat buletinul de vot și l-a postat pe un grup privat. În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că cele sesizate se confirmă, motiv pentru care cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 600 de lei.

„Colegii noștri sunt în continuare la datorie pentru a se asigura că procesul de vot se va desfășura, ca și până acum, în condiții de siguranță. După încheierea votului, efectivele MAI vor rămâne în dispozitiv pentru a asigura protecția transportului către Biroul Electoral Județean a buletinelor de vot și a celorlalte materiale rezultate în urma votării. 

Pe parcursul votului, din punct de vedere al ordinii publice, nu au fost înregistrate incidente majore, fapt pentru care dorim să mulțumim atât cetățenilor și competitorilor electorali, cât și celor care au vegheat la respectarea legii”, transmite IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here