Argeș. Tânăr de 18 ani și un minor de 15 ani, prinși în timp ce furau șine de cale ferată

Aseară, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au depistat în flagrant delict un tânăr de 18 ani și un minor de 15 ani, ambii din Merișani, în timp ce încercau să sustragă șine de cale ferată, sustrase anterior de pe raza aceleiași localități. După administrarea probatoriului, tânărul de 18 ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, a fost reținut.

Pe 21 februarie, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș din cadrul Secției Regionale de Transporturi Craiova au constatat că persoane necunoscute au sustras două cupoane de șină de cale ferată, în lungime de 8, respectiv 11 metri liniari, ce se aflau depozitate în zona Stației CF Merișani. În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit bunurile sustrase, care erau ascunse pe un teren viran de pe raza aceleiași localități.

”În continuare, polițiștii au efectuat o activitate operativă, ocazie cu care, în aceeași seară, jurul orei 19:00, au depistat în flagrant delict un tânăr de 18 ani, împreună cu un minor de 15 ani, ambii din Merișani, care încercau să fasoneze bucățile de șină ferată sustrase. Cei doi au fost conduși la sediul poliției, unde, după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de tânărul de 18 ani, urmând ca ulterior să fie dispuse măsuri preventive”, transmite Poliția Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.