Argeș. Șoferi fără centură, aspru amendați de polițiști

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Polițiștii au aplicat aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 17 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Stoenești au depistat, pe DN 72 A, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 66 de ani, care conduceau autoturisme, fără a purta centura de siguranță.
Ca urmare a celor constatate, aceștia au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 290 de lei, fiecare, conform O.U.G. 195/2002.

De asemenea, polițiștii au depistat un bărbat de 23 de ani, din Cetățeni, care conducea un autoturism pe DN 72 A, fără a avea asupra sa documentele prevăzute de lege. Șoferul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 870 de lei, conform O.U.G. 195/2002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here