ARGEȘ. Peste 800 de candidați vor participa azi la proba scrisă a examenului de Titularizare

„Interesul pentru această frumoasă meserie este unul dintre elementele esențiale care pot genera schimbările de care societatea are nevoie pentru a se adapta în permanență la provocările dezvoltării. Mult succes tuturor!”, a scris inspectorul școlar general, Dumitru Tudosoiu pe pagina sa de socializare.

Miercuri, 13 iulie, se susține proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2022.

În Argeș, numărul candidaților înscriși este de 851, dintre care 135 de candidați provin din promoția curentă.

„Proba a început la ora 09:00, în județul Argeș fiind desemnate 2 centre de concurs (Colegiul Național „Ion C. Brătianu” și Școala Gimnazială „Matei Basarab).

După primirea subiectelor, durata de redactare a lucrărilor este de 4 (patru) ore. Subiectele, traducerea acestora în limbile minorităților naționale și baremele de evaluare pentru cele 41 de discipline de concurs susținute la nivelul județului Argeș sunt asigurate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație și vor fi publicate după susținerea probei scrise, pe site-ul subiecte.edu.ro (ora 16:00)”, se arată în comunicatul ISJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.