Argeș. Furt dintr-o stație Peco!

Reținut de polițiști! În dimineața zilei de 16 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul nopții, persoane necunoscute ar fi sustras, prin forțarea încuietorilor, mai multe bunuri dintr-o vitrină frigorifică, aflată într-o stație Peco. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În urma activităților de cercetare efectuate de polițiștii de investigații criminale, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor, ca fiind un bărbat de 40 de ani, din Ștefănești, persoană cunoscută cu antecedente penale și aflată sub măsura controlului judiciar, ca urmare a cercetărilor desfășurate într-un alt dosar.

Cel în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției, unde, după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Urmează ca în cursul zilei de astăzi, cel în cauză să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim faptul că în cursul zilei de 31 mai, cel în cauză a fost reținut de polițiști, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat”, transmite IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here