PAM-ul lui Mircea Andrei a depăşit graniţele judeţului. Fostul senator Mircea Andrei a nimerit două ţinte dintr-o singură lovitură: şi-a tras super-candidat la Mioveni şi a căpătat notorietate la nivel naţional!

Argentina Culcuş, candidatul PAM la primăria Mioveni, apărută ca o mare surpriză pe scena politică locală, dat fiind că îl înfruntă pe Ion Georgescu, cel care până în urmă cu o săptămână îi era coleg la PSD, face vâlvă nu doar la Mioveni ci şi în întreaga ţară. Sloganul său de campanie „Mioveni, numele tău e Argentina” a fost remarcat şi de jurnaliştii Antena 3, care l-au difuzat o zi întreagă, miercuri, la ore de maximă audienţă. Curioşi de motivaţia acestei candidaturi şi de autorul motto-ului folosit pentru promovare, ei au contactat-o pe Argentina Culcuş care a declarat, în emisiunea Mariei Coman. „Am ales PAM şi să candidez la primărie pentru că eu cunosc foarte bine problemele acestei comunităţi, sunt om al locului. Sunt născută în satul Mioveni, am crescut şi am parcurs toate etapele împreună cu această comunitate care s-a transformat acum întrunul dintre cele mai importante centre economice ale României! Ideea sloganului a fost a mea şi a echipei cu care lucrez!”

Jurnaliştii Antena 3 au tras şi ei anumite concluzii după analiza acestor strategii de campanie. „・În pragul campaniei electorale pentru alegerile locale, candidaţii născocesc cele mai inedite sloganuri pentru a atrage alegători. “Mioveni, numele tău e Argentina” este cel mai recent exemplu. Mesajul aparţine echipei care se ocupă de promovarea Argentinei Culcuş pentru funcţia de primar al oraşului Mioveni. Ea candidează din partea Partidului pentru Argeş şi Muscel. Argentina Culcuş a fost unul dintre cei mai importanți membri ai PSD Mioveni, dar a ales formaţiunea politică PAM, condusă de fostul senator PDL, Mircea Andrei” scrie Antena 3 ca explicaţie la materiale difuzate.

Iată aici înregistarea difuzată de Antena 3.

Comments

comments