Arestați pentru trafic de droguri. Încerca să treacă de controlul de frontieră cu metamfetamina ascunsă în vagin. Două persoane din Pitești,  un bărbat și o femeie, au fost prinse de polițiștii argeșeni când încercau să introducă în țară în țară droguri de mare risc, respectiv metamfetamină. Femeia a fost reținută pe aeroportul Otopeni iar la control s-a descoperit că avea mai multe pungulițe înghițite, iar altele erau introduse în vagin. La o zi distanță a fost prins și complicele ei, un bărbat. Se pare că cei trei se ocupau cu trafic de droguri de mai bine de 3 ani.

Iată comunicatul oficial  al Poliției argeșene.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Piteşti, au documentat activitatea a două persoane bănuite de trafic internațional de droguri de mare risc.

În cursul serii de 12 martie a.c., poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Pitești au surprins în flagrant delict, pe un aeroport din București, o femeie din Pitești, în timp ce ar fi încercat să introducă în România, în corp, aproximativ 350 de grame de metamfetamină.

Ulterior, femeia a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, la data de 13 martie a.c., a fost surprins în flagrant delict un bărbat, cu care aceasta ar fi colaborat. Din mașina acestuia au fost ridicați 3.000 de lei, medii de stocare, precum și bunuri cu valoare probatorie.

În fapt, în perioada 2017 – 2020, cei doi ar fi introdus și comercializat droguri de mare risc în România.

Față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii, iar, în cursul zilei de 14 martie a.c., au fost prezentați Tribunalului Argeș, care a dispus arestarea preventivă a acestora.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI