Apostoliceanu a început campania… de curățenie! 200 de lei amendă dacă aruncați chiștoace pe stradă. Sorin Apostoliceanu, primarul interimar al Piteștiului, a început campania de curățenie a orașului. Printr-un mesaj postat de o rețea de socializare, Apostoliceanu îndeamnă piteștenii să contribuie la păstrarea curățeniei, acesta precizând că educația civică începe cu propria persoană.

”Cu toții ne dorim un oraș curat! Fiecare dintre noi poate și este chemat să contribuie la păstrarea curățeniei, acolo unde locuiește, dar și pe stradă sau în parc, pentru că toate sunt ale noastre și pentru noi! Orașul pe care îl iubim, Pitești, are nevoie de sprijinul nostru, azi! Educația civică începe cu propria persoană și continuă cu implicarea în fiecare zi, pentru a obține ceea ce ne dorim: străzi curate, parcuri frumos întreținute și un aer mai sănătos, pentru copiii noștri. Acestea sunt obiectivele campaniei noastre pentru curățenie și reciclare, pe care vă invit să o faceți a voastră!

Poliția Locală este prezentă în teren, pentru a vă informa corect, iar flyerele noastre vor fi împărțite pe stradă, începând de mâine”, precizează Apostoliceanu.
Nerespectarea regulilor privind menţinerea curăţeniei pe aleile şi străzile ce aparţin domeniului public atrage aplicarea de amenzi cuprinse între 100 – 200 de lei.

Comments

comments