Secretariatul Convenţiei Ramsar organizează, în cadrul manifestărilor de sărbătorire a Zilei Mondiale a Zonelor Umede un concurs de fotografii cu tema: “Zone umede pentru viitorul nostru: Mijloace de existent durabile”, adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani.

Zonele umede sunt esenţiale pentru o existenţă durabilă. Zonele umede sunt suprafeţele de teren acoperite de apă, în mod periodic sau permanent, şi anume: bălţile, iazurile, eleşteele, lacurile, mlaştinile, râurile, luncile şi şi smârcurile.

Vizitaţi o zonă umedă, surprindeţi o imagine cât mai sugestivă şi puteţi participa la concursul deschis între 2 februarie şi 2 martie 2017. Încărcaţi poza accesând link-ul http://www.worldwetlandsday.org/en/photo-contest, începând cu data de 2 februarie 2017.

Premiul acordat de organizatori este un bilet gratuit de avion către o zonă umedă protejată de Importanță Internațională (Sit Ramsar) aflată oriunde în lume, oferit prin bunavoința Star Alliance Biosphere Connections.

Întregul regulament de participare al concursului, precum şi alte informaţii suplimentare se găsesc pe pagina de web a Zilei Mondiale a Zonelor Umede: http://www.worldwetlandsday.org.

Comments

comments