Apel umanitar! Un suflet de copil de doar 8 ani are nevoie de noi!

Din păcate, în ultima vreme, din ce în ce mai mulți copii sunt descoperiți cu boli grave la vârste la care nu ar trebui să cunoască altceva decât bucuria și veselia, fericirea pură, dragostea părinților și prietenia celor din jur.

Pentru un astfel de caz este mesager public rectorul Universității din Pitești, Dumitru Chirleșan, care a făcut un apel umanitar pentru Erika, fiica colegei Ramona Duminică, lect. univ. dr.

Micuța are nevoie urgent de ajutor, orice sumă, cât de mică, poate conta enorm, mai ales că este urgență extremă să beneficieze de tratament.

Iată mesajul rectorului UPIT.

„Dragii mei,
Fac din nou apel la sufletul vostru.
Știu că putem ajuta. Ați mai făcut-o.
Mult, puțin, un gând bun, o rugăciune, ce, cât și cum puteți.

Un suflet de copil de doar 8 ani are nevoie de noi!

Erika Andreea Duminică, fata colegei noastre, Ramona Duminică, lect. univ. dr. la Facultatea de Științe Economice și Drept din cadrul Universității din Pitești, care, până acum o săptămână era un copil sănătos și fericit, a fost diagnosticată la București și la o clinică din Turcia cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată în tulpina creierului.

În acest moment a început tratamentul prescris la clinica din Turcia, tratament care va fi de durată și care implică costuri importante.

Pentru cei care doresc să contribuie la susținerea financiară a tratamentului, pot folosi următoarele conturi :
– RO38BRDE030SV20460280300 – Titular Duminică Florina Ramona
– RO73BTRLRONCRT0421561701 – Asociația Speranță și Sprijin pentru Oameni, reprezentată prin Stanciu Ionuț, cu specificația ”cazul medical Duminică Erika Andreea”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.